Duurzaam Woerden is sinds 2016 een netwerk van vrijwilligers die verduurzaming nastreven. Duurzaamheid op drie terreinen: realiseren van een transitie naar volledig duurzame energie, realiseren van een circulaire samenleving en versterken van de biodiversiteit.

Duurzaam Woerden heeft twee rechtspersonen, een ANBI-stichting en een stichting tot exploitatie van een winkel.

De winkel in de Voorstraat 75 is al bijna drie jaar open en heeft geleid tot groei van activiteiten, contacten en ideeën in en van het gehele netwerk. Nu is de organisatie toe aan professionalisering. Daarvoor wil het bestuur uitbreiden van 3 naar 5 bestuursleden, die het netwerk en de beide stichtingen besturen. Door het vertrek van een bestuurslid zijn er per 1 september 2023 drie vacatures. Na benoeming zal het nieuwe bestuur de taken onderling verdelen.

Voel je ervoor om een bijdrage als bestuurslid te leveren?

Duurzaam Woerden is een organisatie in ontwikkeling. Dat biedt veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het bruist. Je kunt er ook voor kiezen in deze ontwikkelingsfase tijdelijk bestuurslid te worden om de organisatie een stap verder te helpen.

Je kunt ook veel ophalen.

De samenleving maakt zich steeds drukker over duurzaamheid. Bij ons ga je je grenzen verleggen. Je komt met alle lagen van de samenleving in aanraking. En je vergroot je kennis over duurzaamheid.

Wil je reageren? Stuur dan een e-mail naar Jacqueline van Noordenne, jvnoordenne@gmail.com

Of neem contact op via whatsapp of telefonisch via GSM 06-1153 1922.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk