“Lenen, Delen en Ruilen is het nieuwe Hebben”

Op vrijdag 24 november 2023, Green Friday, werd in de Duurzaamheidswinkel de Natuur- en tuin- boekenuitleen  feestelijk geopend. Kijk hier  de opening terug. De opening werd verricht door Astrid Somers en Norbert Daemen, vrijwilligers bij Duurzaam Woerden.

Als tegenhanger van het Kopen-kopen-kopen op Black Friday gaat het Biodiversiteitsteam Woerden (IVN/KNNV en Duurzaam Woerden) “groene” boeken uitlenen. Hun vrijwilligers hebben voor u hun eigen boeken met als thema natuur en natuurlijk tuinieren in de nieuwe uitleenkast gezet. Het Biodiversiteitsteam Woerden is een burgerinitiatief met uitsluitend vrijwilligers. Het Biodiversiteitsteam Woerden zet zich in voor een natuurlijker leefomgeving.

Onlangs is het Biodiversiteitsteam Woerden  de “Groene Hoek” in de Duurzaamheidswinkel gestart, met stekjes, een zadenbibliotheek, en nu dus ook de Groene Boeken-uitleen.
Dus kom  een kijkje nemen in de kast, geniet van het lezen en zie daarna méér!
Heeft u ook een mooi “groen” boek waarmee u meer mensen wilt inspireren? Leen het uit in de Duurzaamheidswinkel!  De boekenkast staat tegen de achterwand in de biodiversiteitshoek, meteen links als je binnenkomt.

Openingstijden Duurzaamheidswinkel: woensdag, vrijdag, zaterdag 10-15 uur, Voorstraat 75, Woerden.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk