Ontdek duurzaamheid in de winkel

Onze duurzaamheidswinkel bevindt zich aan de Voorstraat 75 in Woerden. Hier kun je terecht met al je kleine en grote vragen over duurzaamheid. Loop gerust eens binnen om te snuffelen of je te laten informeren over de 3 thema’s: energie (energietransitie), groen (biodiversiteit) en circulair (zero waste). Klik in de menubalk boven aan deze pagina voor meer informatie over een van deze onderwerpen.

In de winkel vind je allerlei handige duurzame snufjes en natuurlijk ook betrouwbare techniek en oplossingen zoals isolatiewarmtepomp, zonnepaneel, sedum of infraroodverwarming. Ook kun je spullen ruilen in onze ruilkast die steeds een ander thema heeft zoals plantjes of puzzels. Of word anders lid van de puzzelbieb van de Lions! Je vindt er ook vanalles voor een afvalvrij leven. Dat allemaal onder het genot van een duurzaam kopje koffie of thee. Onze enthousiaste vrijwilligers staan klaar om je wegwijs te maken. En wat dacht je van onze prachtige etalage?

Openingstijden/datums

De winkel is voor iedereen gratis te bezoeken op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Loop gerust een keertje binnen!

De komende tijd gaan we ook beginnen met debatavonden over duurzaamheidsthema’s. We hebben een aantal avonden al in voorbereiding, maar tips zijn altijd welkom.

Contact opnemen

Heb je vragen over de winkel, wil je een afspraak maken om langs te komen of bijdragen aan de winkel als duurzaam vrijwilliger, initiatiefnemer, bedrijf of organisatie, mail ons via winkel@duurzaamwoerden.nl