COLLECTIEVE ACTIE: XL weckpotten inslaan met korting

DOE MEE EN MELD JE AAN VÓÓR 27 NOVEMBER!

Heb jij houdbare producten in je keuken die je heel veel gebruikt, zoals havermout en pasta? Wil jij kennis maken met verpakkingsvrij boodschappen doen? Bespaar vele verpakkingen en leg een mooie bulkvoorraad aan door een 5 liter weckpot aan te schaffen met een flinke korting.

Potten bestellen
Doe mee met deze collectieve actie. Je betaalt € 8,50 voor 1 lege weckpot van maar liefst 5 liter van het kwaliteitsmerk Rocco (€10 -€15), inclusief verzending. De potten worden besteld en kunnen op 4 december tussen 09.30-12.00 worden opgehaald bij de TechnoHUB in Woerden.

Start met je basic voorraad
Vul je pot direct met jouw favoriete voorraadproduct op de parkeerplaats van de TechnoHUB. Anne en Tessa van Potjes & Deksels rijden speciaal voor deze actie naar Woerden (op groengas) met hun verpakkingsvrije kruideniersbus. Ook voor het vullen van andere (kleinere) potten kun je hier terecht dus sowieso reden om even een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie over het assortiment en hun prijzen op www.potjesendeksels.nl/producten.

“Gebrek aan ruimte is minder issue bij een 5 liter voorraad, want deze potten zijn gelijk je interieurdecoratie!”

Vullen in de toekomst? Zero Waste Groene Hart helpt je bij het vinden van dé re-fill locatie voor jouw geliefde product in Woerden. Volg ons op Facebook en Instagram of mail ons via zerowaste@duurzaamwoerden.nl.

Hoezo TechnoHUB 4 december?
Iedere eerste zaterdag van de maand vindt ook Repair Café plaats in de TechnoHUB. Hier staan experts voor je klaar om je te helpen je kapotte spullen weer een nieuw leven te geven. Neem dus je kapotte broodrooster, defecte lamp, gescheurde broek, kapotte computer of een rammelende fiets gelijk mee om te repareren.

Daarnaast kun je deelnemen aan de workshop “broodzak naaien” onder leiding van de naaisters van het Repair Café. Genoeg leuks te doen dus!

Hoe doe jij mee?
Meld je aan vóór 27 november 2021. Je aanmelding is definitief na betaling.