Wat begon als een klein zaadje is nu uitgegroeid tot een bloeiende onderneming!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Recyclebar, een belangrijk project van Zero Waste Groene Hart, haar eerste verjaardag viert. Dit feestelijke moment willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Kom op zaterdag 17 juni, van 15:00 tot 17:00 uur, ons vergezellen in de Duurzaamheidswinkel om te toasten op deze mijlpaal. Onze Recyclebar heeft stevig wortel geschoten en is prachtig aan het groeien – laten we dit samen vieren!

Met jullie steun zijn we in staat geweest om afval te verminderen en recycling te bevorderen – we kunnen niet wachten om te zien wat het komende jaar ons zal brengen.

Iedereen is welkom! Of je nu een fervent recycler bent, of gewoon nieuwsgierig naar wat we doen, we zouden het geweldig vinden om je op dit speciale moment erbij te hebben. Meld je aan via zerowaste@duurzaamwoerden.nl.

Doe mee en win!

Voorafgaand aan de viering, van 12:00 tot 15:00 uur, kun je meedoen aan een spannende wedstrijd. Kom langs en raad hoeveel kroonkurken er in de grote glazen pot zitten! Er zijn prachtige prijzen te winnen; tegoedbonnen die ter beschikking zijn gesteld door: De Terugwinning, Atelier Buitengewoon en Stadshart. Bovendien hebben we voor de eerste veertig deelnemers een kleine verrassing in petto. 

We kijken er naar uit om je op 17 juni te zien en samen te proosten op het succes van de Recyclebar.

Tot ziens in de Duurzaamheidswinkel!

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk