Vanaf zaterdag 8 mei ben je van harte welkom om kennis te maken met Zero Waste Groene Hart. Tussen de marktkramen van De Streekmarkt zal de gele Zero-Waste-bakfiets direct opvallen. Bij de vrijwilligers van Zero Waste Groene Hart kun je, steeds op zaterdag, terecht met je vragen over hoe je afval kunt verminderen en daarmee het milieu minder kunt belasten. We geven tips, er liggen boeken om in te zien en we verkopen droogwaren in bulk. Neem dus je glazen pot of een katoenen zakje mee als je naar de markt gaat.

Elke week zal er een ander thema belicht worden. Denk aan een plantenasiel, het inpakken van Vaderdagcadeaus, kledingtas swappen of een Zero Waste wandeling.

Heb je zelf tips? Of kun je een workshop verzorgen die aansluit bij een Zero Waste leefstijl? Of maak je zelf iets moois van “afval”? Stap dan op ons af en deel je idee met ons. De vrijwilligers hopen van je te horen, want Woerden meer Zero Waste maken doen we met elkaar!! Tot ziens op zaterdagen op De Streekmarkt op het Kerkplein.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk