Gemeente Woerden en Duurzaam Woerden geven producten weg

Huiseigenaren kunnen voor 70 euro energiebesparende producten uitzoeken. De Energie-bespaarbon is nu voor huiseigenaren én huurders beschikbaar. Ruim 1.500 huurders in gemeente Woerden hebben de bon al gebruikt. Gemeente Woerden en burgerinitiatief Duurzaam Woerden doen deze actie samen. De actie eindigt op 31 december 2022.

Koop producten online of in de winkel

De Energie-bespaarbon kan op twee manieren besteed worden. Huiseigenaren kunnen zelf producten online uitzoeken en laten thuisbezorgen. Of producten kopen bij een winkel, zoals Praxis, Gamma of Electro World en dan het geld terugvragen online. Ga naar www.jouwhuisslimmer.nl/woerden/bespaarbon en maak je keuze. Je hebt geen code of fysieke bon nodig. Het bedrag is verbonden aan jouw adres.

Vrijwilligers van Duurzaamheidswinkel Woerden geven advies en informatie. Zij helpen ook met producten uitkiezen en het indienen van een bonnetje. De winkel is open op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 en 15 uur, aan de Voorstraat 75.

Belangrijke informatie

  • Er is geld voor 2.000 huiseigenaren. Dit is een OP=OP actie. 
  • Huiseigenaren en huurders die de ‘Cadeaukaart Duurzaam Woerden’ hebben gebruikt in 2020 of 2021 kunnen niet meedoen met deze actie. Zo krijgen andere mensen de kans om mee te doen.
  • Bekijk de lijst met producten op www.jouwhuisslimmer.nl/woerden/bespaarbon.
  • Je kunt de gekochte producten niet ruilen.
  • Op Jouw Huis Slimmer lees je alle voorwaarden en veelgestelde vragen.
 

Vragen

Heb je een vraag over de Energie-bespaarbon? Mail naar info@jouwhuisslimmer.nl of bel naar 085 48 58 379 tijdens werkdagen, tussen 9.00 en 17.30 uur. Of kom langs bij de Duurzaamheidswinkel Woerden, aan de Voorstraat 75

 

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een antwoord

> Dit vind je vast ook leuk