Campagne over energie besparen

Samen met de gemeente Woerden gaat Duurzaam Woerden een campagne starten over energie besparen. Daarmee willen we Woerdenaren inspireren en in actie krijgen. Hiervoor zoeken we Lokale Helden!

In deze campagne willen we vooral bewoners in beeld brengen die het goede voorbeeld geven. In de campagne staan kleine energiebesparende maatregelen centraal, zoals ledlampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop maar ook kleine handelingen die je zelf thuis makkelijk kunt doen, zoals de thermostaat een graadje lager, korter douchen of de was buiten drogen.

Gezocht: Lokale Helden

Heb je kleine energiebesparende maatregelen getroffen in je woning? Of vind je het leuk om dat te gaan doen? Dan ben je wat ons betreft een held en kun jij het gezicht worden van de campagne om Woerden aan het energie besparen te krijgen. Je ziet jezelf straks terug op posters, billboards en infozuilen in de gemeente Woerden. Vragen of interesse? Neem dan vlug even contact op via info@duurzaamwoerden.nl.

We kunnen je naam ook noteren op een reserve-lijst zodat je beschikbaar bent, mochten we te weinig mensen vinden. Ken je iemand die dit zou willen doen? Leuk als je deze oproep dan doorstuurt!

> Dit vind je vast ook leuk

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Rianne van Leeuwen

    Wij hebben van de vachten van onze schapen vloerkleden gemaakt en stoelen bekleed zodat de verwarming langer laag kan blijven. En wij gaan binnenkort beginnen met het isoleren van onze kelder met onze eigen schapenwol.

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk