Op maandag 24 april organiseren wij vanuit Zero Waste Woerden een GEEF! avond voor feestartikelen. Tijdens deze avond kun je je oude feestartikelen weggeven of ruilen voor andere artikelen. Dit is een geweldige kans om op een duurzame manier aan feestartikelen te komen zonder iets nieuws te kopen. Het beste van alles is dat het een gezellige avond wordt waarbij je andere duurzaamheidsenthousiastelingen kunt ontmoeten.

Neem spullen mee die nog prima zijn maar die je zelf niet meer kunt gebruiken en leg ze uit op onze tafels. Of het nu gaat om slingers met “18” of “it’s a girl”, een vlag met “geslaagd”, een beker met “happy birthday” of kaarsjes, opblaas taart, gebaksbordjes, feesthoedjes of menukaartjes, alles is welkom, zolang het in goede staat verkeert en schoon is.

De spelregels zijn eenvoudig: als je iets ziet op een andere tafel wat je graag wilt hebben, plak je er een sticker op met je naam. Wanneer iedereen alles heeft gezien en stickers heeft geplakt, kun je de spullen van jouw tafel die gekozen zijn, weggeven! Niet gekozen spullen neem je weer mee naar huis.

Om deel te nemen aan het event vragen wij een kleine bijdrage van 3 euro. De GEEF!-avond vindt plaats in de Duurzaamheidswinkel van 19:30 uur tot 21:00 uur, dus je hebt genoeg tijd om alle tafels langs te gaan en je favoriete feestartikelen uit te zoeken en tegelijkertijd iets te geven aan anderen.

Meld je nu aan via zerowaste@duurzaamwoerden.nl.

We hopen jullie allemaal te zien op maandag 24 april in de Duurzaamheidswinkel!

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk