Woensdag 24 augustus stond het eerste pop-up infopunt voor de Plus supermarkt in Kamerik. Bij een team van drie vrijwilligers van Duurzaam Woerden konden huurders uit Kamerik terecht met vragen over de Energie-bespaarbon. En men wist ons goed te vinden.

Gelijk vanaf de start om 15 uur stonden er al huurders klaar met al hun vragen zoals: hoe die bon nu optimaal te gebruiken? Drie vrijwilligers van Duurzaam Woerden probeerden om iedereen van uitgebreide informatie te voorzien. Waar mogelijk is ook uitleg gegeven over de verschillende producten die met de bon gekocht kunnen worden. Op tafel lagen een aantal producten als voorbeeld, zodat de huurders ze ook in het echt konden zien en niet alleen een plaatje ergens op een website. Voor een aantal huurders werd gelijk ter plekke de bespaarbon verzilverd en een online bestelling gedaan. Led-lampen en de waterbesparende douchekop van Niebla waren hierbij favoriet.

Kamerik gemist?

Geen nood. Ook elders laten wij onze vlag wapperen. Kijk even op deze pagina wanneer we bij jou in de buurt staan en voor de laatste nieuwtjes. En natuurlijk staan we ook in onze Duurzaamheidswinkel. Daar is een infopunt ingericht waar energiebesparende producten te bekijken zijn (zie foto hieronder). Onze enthousiaste vrijwilligers leggen uit hoe de bon werkt, helpen bij het maken van een slimme keuze en demonstreren de handige producten. Zo hopen we met veel kleine beetjes een groot verschil te kunnen maken.

Meer weten? Kijk op de pagina van de Energie-bespaarbon.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk