We gaan heel wat inwoners van de gemeente Woerden helpen met energie besparen. Eerst komen huurders aan de beurt en later huiseigenaren. Huurders krijgen in de komende weken een brief van de gemeente in de bus. In die brief lezen zij over de Energie-bespaarbon waarmee ze voor 70 euro energiebesparende producten of advies kunnen aanschaffen.

Klein, maar fijn

Zonnepanelen, warmtepompen of sedum-daken zijn misschien niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er kleine dingen die je kunt doen om energie te besparen, je energierekening te verlagen en een duurzaam steentje bij te dragen. Samen met de gemeente Woerden gaat Duurzaam Woerden vele huurders helpen met kleine energiebesparende maatregelen.

De komende tijd gaan we in onze Duurzaamheidswinkel en ook in dorpen en wijken uitleggen hoe energie besparen met de Energie-bespaarbon werkt.

Informatiepunten

In de winkel is een infopunt ingericht waar energiebesparende producten te bekijken zullen zijn. Onze vrijwilligers leggen uit hoe de bon werkt, helpen bij het maken van een slimme keuze en demonstreren de handige producten. Zo hopen we met veel kleine beetjes een groot verschil te kunnen maken.

Op de hoogte blijven?

Op onze landingspagina van de Energie-bespaarbon lees je de laatste nieuwtjes over deze actie. Benieuwd wanneer en waar we in jouw buurt staan? Klik hier voor actuele info over de Energie-bespaarbon.

Het persbericht van de gemeente Woerden lees je hier.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk