De derde groep die op de reservelijst staat, kan zijn kaart nu gebruiken tot en met zaterdag 11  september.

Update 18 augustus 2021

De derde groep die op de reservelijst staat, heeft op 18 augustus een e-mail ontvangen dat hun kaart opnieuw geactiveerd is en besteed kan worden tot en met zaterdag 11 september 2021. U kunt de kaart dus direct in een van de drie winkels gebruiken.

In de Voorstraat 75 is de Duurzaamheidswinkel Woerden gevestigd, waar je meer informatie kunt krijgen over de cadeaukaart, wat je er mee kunt doen en hoe je energie kunt besparen.

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kun je daar tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen voor informatie en advies over het gebruik van de kaart en andere duurzaamheidsmaatregelen.

Heb je een vraag?
Stuur een mail naar service@duurzaamwoerden.nl of bel naar 088-538 7084.

Houd bij winkelbezoek uiteraard wel rekening met de coronamaatregelen.

Meer info: klik hier. Daar kunt u ook checken wat het saldo op uw al geactiveerde kaart is. Of u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bewaar de kaart ook voor toekomstige acties. Er zijn nieuwe ontwikkelingen op komst!

> Dit vind je vast ook leuk

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Sjaak Voorend, Meije 213 Zegveld

  Graag ontvang ik alsnog de cadeau-kaart van duurzaam woerden
  vorige keer waren ze op en zou ik op de reservelijst komen

  1. LexAlbers

   De huishoudens die in september 2020 niet in de gelegenheid waren hun kaart te activeren, konden zich aanmelden voor de reservelijst.
   End mei is de periode van deze eerste groep gewijzigd en is van de eerste groep die op de reservelijst stond de kaart geactiveerd. Daarover hebben ze een e-mail ontvangen. Deze actie eindigde op 3 juli 2021.
   Op 7 juli is de tweede groep reserves per e-mail bericht dat hun kaart is geactiveerd en geldig is tot en met 7 augustus. Kijk in uw mail (of anders uw spambox) of u een mail heeft ontvangen.

Geef een antwoord

> Dit vind je vast ook leuk