Begin 2020 kreeg Woerden een subsidie toegekend voor het nemen van kleine energiebesparende maatregelen door bewoners. Dat project is een samenwerking tussen de gemeente Woerden, de Energiegroep Woerden, Wijkplatform Molenvliet en de Bewonersvereniging Schilderskwartier. 

Met het geld konden we cadeaukaarten aanbieden aan inwoners van de gemeente. De actie sloeg zo goed aan, dat al binnen een week het maximaal aantal kaarten was geactiveerd. Huishoudens die zich daarna aanmeldden, werden op een reservelijst geplaatst. 

De periode waarin de geactiveerde kaarten gebruikt kunnen worden is door de lockdown verlengd, vooralsnog tot en met 28 februari 2021. We hopen daarna nog een aantal huishoudens die op de reservelijst staan in de gelegenheid te stellen hun kaart te activeren.

Inmiddels hebben we voor 2021 ook weer een subsidie aangevraagd. Daarover is nog niet beslist. We verwachten in maart uitsluitsel te krijgen. Het is dus raadzaam om je Duurzame cadeaukaart te bewaren. Wellicht komen er ook nog andere acties waarbij de kaart te gebruiken is.

Lees hier meer over de Duurzame Cadeaukaart.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk