Duurzaamheidswinkel steunt schoenendoosactie door inzameling schriften en notitieboekjes.

In de duurzaamheidswinkel kun je restmaterialen inleveren die iemand anders weer kan gebruiken. Denk hierbij aan bubbeltjes plastic, kaarsenresten, kroonkurken, wol, postzegels, kapotte bordjes (zie: recycle-bar). Voor elke emmer is er een afnemer.

Recentelijk werd de 18e emmer in de recyclebar in gebruik genomen voor Schoenendoosactie (zie: Schoenendoosactie Woerden). In deze emmer kunnen schriften, kleurboeken, notitieblokjes, vouwblaadjes en briefpapier worden ingeleverd.

Heeft uw kind aan het eind van het schooljaar schriften over? De Schoenendoosactie ontvangt ze graag. De nieuwe schriften gaan in de schoenendozen voor de kinderen in Sierra Leone. Zonder schrift mag je daar namelijk niet naar school. Van lege velletjes papier uit gebruikte schriften worden weer leuke knutselsetjes gemaakt.

Heeft uw bedrijf een nieuw logo of adres en worden daarom al het briefpapier en notitieboekjes weggedaan? Voortaan kunnen deze items worden ingeleverd bij de Duurzaamheidswinkel in de recyclebak.

Een vrijwilliger van de Schoenendoosactie haalt de papierwaren op en zorgt dat ze in schoenendozen terecht komen om in Siërra Leone kinderen blij te maken.

Een mooie nieuwe samenwerking tussen de  Schoenendoosactie en de Duurzaamheidswinkel is zo tot stand gekomen.

> Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

> Dit vind je vast ook leuk