Update: Je cadeaukaart Duurzaam Woerden wordt opnieuw verlengd

Landelijke regeling verlengd achter cadeaukaart Duurzaam Woerden
Het ministerie heeft besloten om de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) te verlengen. De cadeaukaart Duurzaam Woerden is de lokale invulling van de RRE. De geldigheid van jouw cadeaukaart wordt automatisch verlengd, je hoeft daarvoor niets te doen.

Bouwmarkten zijn vanaf deze week alleen geopend op afspraak. Er zijn dus beperkte mogelijkheden om de cadeaukaart uit te geven. Zodra de bouwmarkten volledig geopend zijn kun je jouw cadeaukaart Duurzaam Woerden binnen een maand uitgeven. Je ontvangt een mail als de nieuwe einddatum bekend is. Ook als je op de reservelijst staat, ontvang je dan meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Wil je graag onze online nieuwsbrief ontvangen over de cadeaukaart? Zo blijf je op de hoogte van nieuws en belangrijke informatie.
Heb je een geactiveerde cadeaukaart, schrijf je dan hier in: 

 

Sta je op de reservelijst? Dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag?
Stuur een mail naar service@duurzaamwoerden.nl of bel naar 088-538 7084.

 

Cadeaukaart energiebesparing is een groot succes!

De cadeaukaart Duurzaam Woerden is een groot succes! Het volledige bedrag dat door de landelijke overheid beschikbaar is gesteld is inmiddels gereserveerd. Het activeren van de cadeaukaart is op dit moment niet meer mogelijk.

Is het je eerder niet gelukt om de cadeaukaart te activeren? Dan kun je je op de reservelijst laten plaatsen. Eind januari 2021 wordt er gekeken of er nog een deel van het gereserveerde budget over is. Wij benaderen dan de mensen op de reservelijst of zij alsnog gebruik willen maken van de cadeaukaart.

Contact
Wil je je graag op de reservelijst laten plaatsen? Klik dan hieronder op de oranje knop. 

Of stuur een mail naar service@duurzaamwoerden.nl of bel naar 088-538 7084. 

Let op! De volgorde van de reservelijst wordt samengesteld op basis van binnenkomst. Dus wij benaderen nummer 1 op de reservelijst als eerste. 

WAAROM DEZE ACTIE?

Duurzaamheid is erg belangrijk voor het behoud van onze planeet en onze samenleving. Het is onvermijdelijk dat we daarom stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en overstappen op duurzame alternatieven. Daarnaast is energiebesparing een belangrijke bijdrage.  Als we onze woning goed isoleren en zuinige apparatuur gebruiken, kunnen we ook met minder energie toe.

Om dat te bereiken is bewustwording en inzicht een eerste stap. Energiebesparing in je huis is verstandig, om verschillende redenen. Denk aan het verlagen van je energierekening, het verhogen van je wooncomfort en minder impact op het milieu. Energie besparen is ook makkelijk, met kleine stappen kun je al veel bereiken. 

Daarom hebben vijf organisaties in Woerden gezamenlijk deze actie opgezet, om je op weg te helpen.  Deze organisaties hebben samen een landelijke subsidie toegekend gekregen. Het zijn 

VOOR WIE IS DEZE ACTIE?

Als je in de gemeente Woerden woont, kun je dit jaar gebruik maken van een Duurzaam Woerden cadeaukaart om kleine energiemaatregelen mee te betalen. De kaart is € 75,00 waard. Per wijk is een gelimiteerd aantal kaarten te activeren, Die zijn inmiddels allemaal geactiveerd. Als je jouw kaart nog niet hebt geactiveerd, kun je je nog wel op de reservelijst laten plaatsen.

WAT KUN JE MET DE CADEAUKAART KOPEN?

Je kunt de volgende artikelen kopen met de cadeaukaart.

  1. Ledlampen (geen armaturen) (filmpje)
  2. Klein isolatiemateriaal (tochtstrips, radiatorfolie, isolatie van verwarmingsbuizen) (filmpje) 
  3. Energiekostenmeter (meer info)
  4. Energiemanager (meer info)
  5. Slimme thermostaat (meer info)
  6. Warmtescan ad € 25,00  *)  (meer info)
  7. Onafhankelijk energieadvies ad € 75,00  *) (filmpje) (meer info)

*)  Deze artikelen kun je alleen verkrijgen bij Electroworld De Groot.

Let op. Er kan niet geruild worden, je  ontvangt geen geld terug en je kunt ook de gekochte artikelen niet inruilen.

HOE KUN JE DE CADEAUKAART GEBRUIKEN?

Omstreeks 16 september heb je een brief met een cadeaukaart Duurzaam Woerden ontvangen. Je moest de kaart eerst activeren. Dat is nu niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel op de reservelijst laten plaatsen. Dat kan door op de link bovenaan deze pagina te klikken. Houd daarbij deze brief met de activatiecode en je cadeaukaart bij de hand.

WAAR KUN JE DE ARTIKELEN VERKRIJGEN?

Er zijn 3 winkels in Woerden die meedoen aan deze actie.

 1. Electroworld De Groot, Molenstraat 2, hoek Hogewoerd in Woerden
 2. Gamma, Molenvlietbaan 8 in Woerden
 3. Praxis, Finse Golf  10A, in Woerden

WANNEER LOOPT DEZE ACTIE?

De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december 2020.  Je kunt dus vanaf 1 oktober naar de drie winkels gaan. Eerder heeft geen zin, omdat je dan je kaart nog niet kunt gebruiken.

In de krant (AD Groene Hart en Woerdense Courant) en op social media (diverse websites, Facebook, Twitter en Instagram) vind je de komende maanden interessante achtergrondartikelen over deze actie.

AANMELDEN VOOR TERUGBELVERZOEK

In verband met de beperkende maatregelen als gevolg van de corona organiseren wij geen informatieavonden. Wel organiseren wij vier inbelavonden. Je kunt dan op verzoek teruggebeld worden door een deskundige. 

Stuur een appje of SMS met je naam en je vraag naar het nummer 06-58 70 99 86.

De vier avonden zijn:

 • donderdag 5 november
 • woensdag 11 november
 • dinsdag 17 november
 • maandag 23 november.

Je kunt je vraag en je telefoonnummer op deze dagen appen of SMS’en tot 18.00 uur. Je wordt dan teruggebeld tussen 19.00 en 21.00 uur. 


Om op een ander moment door een deskundige teruggebeld te worden, kun je  hier klikken om je gegevens door te geven.