De cadeaukaart-actie is afgelopen. Het gehele budget is besteed. 

Update 1 oktober 2021

Maar dat wil niet zeggen, dat je niet verder kunt gaan met verduurzaming van je woning. De energieprijzen stijgen, dus hoe minder energie je gebruikt, hoe minder kosten je maakt.

In de Voorstraat 75 is de Duurzaamheidswinkel Woerden gevestigd, waar je meer informatie kunt krijgen over hoe je energie kunt besparen.

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kun je daar tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen voor informatie en advies over duurzaamheidsmaatregelen.

De tweede groep die op de reservelijst staat kan zijn kaart nu gebruiken tot en met zaterdag 14 augustus.

Update 9 augustus 2021

De tweede groep die op de reservelijst staat, heeft op 9 augustus een e-mail ontvangen dat hun kaart opnieuw geactiveerd is en besteed kan worden tot en met zaterdag 14 augustus 2021. Door een misverstand was de kaart op zaterdag 7 augustus een deel van de dag niet te gebruiken. Daarom is de actie met een week verlengd. U kunt de kaart dus direct in een van de drie winkels gebruiken.

In de Voorstraat 75 is de Duurzaamheidswinkel Woerden gevestigd, waar je meer informatie kunt krijgen over de cadeaukaart, wat je er mee kunt doen en hoe je energie kunt besparen.

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kun je daar tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen voor informatie en advies over het gebruik van de kaart en andere duurzaamheidsmaatregelen.

Eerste ronde van de cadeaukaart is afgelopen, mensen op reservelijst nu aan de beurt

Update 2 juni 2021

Sta je op de reservelijst van onze cadeaukaart actie? Dan heb je donderdag 3 juni een mail ontvangen met daarin meer informatie. Een deel van het budget is nog beschikbaar, dus de eerste +/- 1.000 mensen krijgen bericht dat hun cadeaukaart geactiveerd is. Deze is geldig t/m zaterdag 3 juli. De mensen zijn geselecteerd op basis van binnenkomst op de reservelijst.

Blijft er na die datum nog budget over? Dan sturen wij opnieuw een mail naar de mensen die nog geen bedrag hebben gekregen. Je behoudt je plek op de reservelijst automatisch.

Heb je een vraag?
Stuur een mail naar service@duurzaamwoerden.nl of bel naar 088-538 7084.

Sta je op de reservelijst? Dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

 

WAAROM DEZE ACTIE?

Duurzaamheid is erg belangrijk voor het behoud van onze planeet en onze samenleving. Het is onvermijdelijk dat we daarom stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en overstappen op duurzame alternatieven. Daarnaast is energiebesparing een belangrijke bijdrage.  Als we onze woning goed isoleren en zuinige apparatuur gebruiken, kunnen we ook met minder energie toe.

Om dat te bereiken is bewustwording en inzicht een eerste stap. Energiebesparing in je huis is verstandig, om verschillende redenen. Denk aan het verlagen van je energierekening, het verhogen van je wooncomfort en minder impact op het milieu. Energie besparen is ook makkelijk, met kleine stappen kun je al veel bereiken. 

Daarom hebben vijf organisaties in Woerden gezamenlijk deze actie opgezet, om je op weg te helpen.  Deze organisaties hebben samen een landelijke subsidie toegekend gekregen. Het zijn 

VOOR WIE IS DEZE ACTIE?

Als je in de gemeente Woerden woont, kun je dit jaar gebruik maken van een Duurzaam Woerden cadeaukaart om kleine energiemaatregelen mee te betalen. De kaart is € 75,00 waard. Per wijk is een gelimiteerd aantal kaarten te activeren, Die zijn inmiddels allemaal gereserveerd. 

WAT KUN JE MET DE CADEAUKAART KOPEN?

Je kunt de volgende artikelen kopen met de cadeaukaart.

  1. Ledlampen (geen armaturen) (filmpje)
  2. Klein isolatiemateriaal (tochtstrips, radiatorfolie, isolatie van verwarmingsbuizen) (filmpje) 
  3. Energiekostenmeter (meer info)
  4. Energiemanager (meer info)
  5. Slimme thermostaat (meer info)
  6. Warmtescan ad € 25,00  *)  (meer info)
  7. Onafhankelijk energieadvies ad € 75,00  *) (filmpje) (meer info)

*)  Deze artikelen kun je alleen verkrijgen bij Electroworld De Groot.

Let op. Er kan niet geruild worden, je  ontvangt geen geld terug en je kunt ook de gekochte artikelen niet inruilen.

HOE KUN JE DE CADEAUKAART GEBRUIKEN?

Omstreeks 16 september heb je een brief met een cadeaukaart Duurzaam Woerden ontvangen. Je moest de kaart eerst activeren. Die fase van de actie is voorbij. 

Inmiddels heeft de eerste groep die zich destijds op de reservelijst heeft laten zetten, bericht gekregen dat hun kaart geactiveerd is. Besteding is mogelijk t/m 3 juli 2021.

WAAR KUN JE DE ARTIKELEN VERKRIJGEN?

Er zijn 3 winkels in Woerden die meedoen aan deze actie.

 1. Electroworld De Groot, Molenstraat 2, hoek Hogewoerd in Woerden
 2. Gamma, Molenvlietbaan 8 in Woerden
 3. Praxis, Finse Golf  10A, in Woerden

WANNEER LOOPT DEZE ACTIE?

De actie liep aanvankelijk van 1 oktober t/m 31 december 2020.  Door de corona-maatregelen is besloten de actie te verlengen. De actie eindigt nu definitief op 31 juli 2021. Maar bewaar je kaart, want er komen nieuwe acties.

Op social media (diverse websites, Facebook en Instagram) vind je de komende maanden interessante achtergrondartikelen over deze actie.